Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736213621

Copa 736213621 Información oficial sobre el partido 736213621 en Hattrick

19.06.2024 17:30:00

Droog11 Alineación oficial del equipo 'Droog11' en el partido 2 - 1 Sporting Fort Alineación oficial del equipo 'Sporting Fort' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Droog11 Alineación oficial del equipo 'Droog11' en el partido 3 - 1 Sporting Fort Alineación oficial del equipo 'Sporting Fort' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Droog11

Goles Goles

  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 41, en Carl-Eric Johansson la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Antonio Tenaglia que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eugenio Genovard, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Stefaan Ensing, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Marciano Gilling de Droog11 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sporting Fort

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Quan passaven 30 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Sporting. En Aljoša Jašić va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 22 en Delano Jaliens ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Zakaria Gabr el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Aljoša Jašić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 43, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ronald Fitz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Radim Šolar des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Zakaria Gabr va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.