Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736211936

Copa 736211936 Información oficial sobre el partido 736211936 en Hattrick

19.06.2024 17:15:00

Kuekuatsu Alineación oficial del equipo 'Kuekuatsu' en el partido 5 - 2 FC Kibbeling Alineación oficial del equipo 'FC Kibbeling' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kuekuatsu Alineación oficial del equipo 'Kuekuatsu' en el partido 1 - 1 FC Kibbeling Alineación oficial del equipo 'FC Kibbeling' en el partido
Tiene mucha potra 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,6 % 54,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuekuatsu

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gerrie Damoiseaux sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 36 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Mannus van Andel, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kuekuatsu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kelt Hugo Meyerink, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kelt Hugo Meyerink.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Armin de Langen de Kuekuatsu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Duncan Sies de Kuekuatsu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerrie Damoiseaux de Kuekuatsu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Kuekuatsu Mannus van Andel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Theodor van Meeuwen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Armin de Langen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Kuekuatsu.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Andy van de Kar de Kuekuatsu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Theodor van Meeuwen en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Kuekuatsu, Duncan Sies, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.

FC Kibbeling

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ab Kortekaas al minut 21 semblava entrar, però Jermaine Homans va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kibbeling va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anfred Glastra van Loon, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sikko Mommersteeg sol davant la porteria al minut 60, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Gerard van den Bogaert va encarar al porter al 64, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Kibbeling va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jermaine Homans va desviar el xut final de Gerard van den Bogaert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kibbeling Theodor van Meeuwen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jermaine Homans. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Gerard van den Bogaert va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ab Kortekaas de Kibbeling va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.