Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736209878

Copa 736209878 Información oficial sobre el partido 736209878 en Hattrick

19.06.2024 17:15:00

Lurepaserne Alineación oficial del equipo 'Lurepaserne' en el partido 3 - 2 B. Linds Hævn Alineación oficial del equipo 'B. Linds Hævn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lurepaserne Alineación oficial del equipo 'Lurepaserne' en el partido 5 - 0 B. Linds Hævn Alineación oficial del equipo 'B. Linds Hævn' en el partido
Tiene mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lurepaserne

Goles Goles

  • 136 Minuto 8 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Toke Schwartz es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Alekos Evgenikos per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 8 passava a ser 1 - 0.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Lurepaserne s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jako Randma que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 110 (Gol por el centro): Lurepaserne va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 110 Alekos Evgenikos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Jako Randma, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valentino Caliendo va estar a punt d'avançar els locals al minut 60 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Vladimir Bertozzi va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Lurepaserne va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 98 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alekos Evgenikos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dave Seip de Lurepaserne la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

B. Linds Hævn

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ronni Brogaard, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Nicky Klausen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 92 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ivar Stork va enviar un xut des de 40 metres al minut 92, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 240 Minuto 99 (Ocasión de contra de falta): El Linds va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Richardt Bred la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Aske Vinding de Linds va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.