Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736206419

Copa 736206419 Información oficial sobre el partido 736206419 en Hattrick

19.06.2024 15:00:00

Atlético Palavas Alineación oficial del equipo 'Atlético Palavas' en el partido 2 - 1 Black Montain Locos Alineación oficial del equipo 'Black Montain Locos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Palavas Alineación oficial del equipo 'Atlético Palavas' en el partido 3 - 0 Black Montain Locos Alineación oficial del equipo 'Black Montain Locos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Palavas

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atlético van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en 知弘 (Tomohiro) 藤田 (Fujita).
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Waldemar Hjertin va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): Amb 49 minuts disputats, Ville Kortteinen gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Josip Kovačević va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Black Montain Locos

Goles Goles

  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 89 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Marc-Olivier Hennebelle, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): En Jack Eversley va fer una ràpida incursió al minut 2, però en Ville Kortteinen no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. La jugada d'estratègia del Montain per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Yassine Temimi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Yassine Temimi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sasoun Kazaryan va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Pierre-Olivier Trouche, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.