Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736202949

Copa 736202949 Información oficial sobre el partido 736202949 en Hattrick

19.06.2024 15:45:00

TITI Saint-Germain Alineación oficial del equipo 'TITI Saint-Germain' en el partido 3 - 0 RASCOUS Alineación oficial del equipo 'RASCOUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TITI Saint-Germain Alineación oficial del equipo 'TITI Saint-Germain' en el partido 3 - 2 RASCOUS Alineación oficial del equipo 'RASCOUS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,7 % 21,1 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TITI Saint-Germain

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hyacinthe Ferri ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Saint-Germain es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrzej Podsiadło, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Saint-Germain.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Saint-Germain va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sylvain Lanoix progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jean-Gabriel Fauqueux va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Saint-Germain van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Hyacinthe Ferri des de l'esquerra va sortir desviat.

RASCOUS

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rafed Lamti va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Hippolyte Dehedin per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Imre Bochkor sol davant la porteria al minut 34, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Vivian Poinsignon va fer una jugada per la banda esquerra, però Théau Tavernier va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Stéphane Valle al minut 75 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.