Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736202295

Copa 736202295 Información oficial sobre el partido 736202295 en Hattrick

19.06.2024 15:30:00

Lille_Union_Lions Alineación oficial del equipo 'Lille_Union_Lions' en el partido 2 - 4 le fou du foot Alineación oficial del equipo 'le fou du foot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lille_Union_Lions Alineación oficial del equipo 'Lille_Union_Lions' en el partido 1 - 2 le fou du foot Alineación oficial del equipo 'le fou du foot' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,3 % 47,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lille_Union_Lions

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Andrea Moscioni, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Lille_Union_Lions es posava per davant!
  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Als 67 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Lille_Union_Lions va acabar amb la pilota als peus de Andrea Moscioni que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anselme Clave va rematar alt.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Lukas-Peter Heitzmann no oblidarà el que li va passar durant el minut 39. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

le fou du foot

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): foot van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 36, quan Dorsan Maerievoets va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Jouni Kaarlonen va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 2. L'experiència és un grau!
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 38 minuts quan Raúl Maino va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ernest Dziubany, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Ernest Dziubany va augmentar l'avantatge de foot a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Jouni Kaarlonen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): El foot va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jouni Kaarlonen la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.