Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736197473

Copa 736197473 Información oficial sobre el partido 736197473 en Hattrick

19.06.2024 14:45:00

Pony attack Alineación oficial del equipo 'Pony attack' en el partido 3 - 1 FC Manurhin KMX Alineación oficial del equipo 'FC Manurhin KMX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pony attack Alineación oficial del equipo 'Pony attack' en el partido 0 - 1 FC Manurhin KMX Alineación oficial del equipo 'FC Manurhin KMX' en el partido
Tiene bastante suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pony attack

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de attack va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Kjell-Olof Olsson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ewout Vrindts és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en José Vicente Lozano perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de attack van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Dušan Šedivý.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Vasilije Savić hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pavel Staněk havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del attack sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Vicente Lozano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bathie Koundoul de attack la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Manurhin KMX

Goles Goles

  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Manurhin va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Lubomír Srb va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Manurhin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 曾 (Zeng) 康俊 (Kangjun) va desviar el xut final de Viktor Havlas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Silvestr Majtán va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 36, però no s'esperava que en Boris Schnorrenberger, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 40, en un 1 contra 1 amb el porter, però 曾 (Zeng) 康俊 (Kangjun) va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lubomír Srb des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 44 en Silvestr Majtán va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en 曾 (Zeng) 康俊 (Kangjun) va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Manurhin van seguir progressant per la banda dreta. Jakub Zikeš va tenir la seva oportunitat al minut 58, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.