Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736193664

Copa 736193664 Información oficial sobre el partido 736193664 en Hattrick

19.06.2024 13:45:00

FC Butchers United Alineación oficial del equipo 'FC Butchers United' en el partido 5 - 3 F.C.the williams team Alineación oficial del equipo 'F.C.the williams team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Butchers United Alineación oficial del equipo 'FC Butchers United' en el partido 0 - 3 F.C.the williams team Alineación oficial del equipo 'F.C.the williams team' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Butchers United

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Butchers va ser Trdat Aronyan.
  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Benjamin Vögelin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Butchers i marcant el 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Trdat Aronyan va augmentar l'avantatge de Butchers a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En Virgil Suruceanu va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Michele Signoretto va anar directament als peus de Tomasz Kamer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michele Signoretto de Butchers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomasz Kamer de Butchers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Virgil Suruceanu de Butchers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C.the williams team

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Nico Sola va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Williams en aconseguir el 2 - 1.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Melih Işınsoy va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 86 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Williams va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 3 quan Xavier Mouysset va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Conner Gertig va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Conner Gertig la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Williams havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Conner Gertig quasi redueix la diferència al marcador al minut 51, però una gran estirada d'en Ernst Balek va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 250 Minuto 71 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Xavier Mouysset l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Veli-Heikki Tiimonen de Williams la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.