Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hernán Cortés CF (307974) - Taboolators (1419863) » 736191199: T76/R4

Copa 736191199 Información oficial sobre el partido 736191199 en Hattrick

19.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 4

Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido 3 - 4 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido 2 - 1 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,8 % 10,7 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hernán Cortés CF

Goles Goles

  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Carlos Portillo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de 麦 (Mai) 道安 (Daoan), atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Hernán va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Ramón Ubiedo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Hernán prenia la batuta de l'encontre al minut 66, quan en David Elorregui va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En 彭 (Peng) 友翊 (Youyi) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hernán se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Hernán va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Siles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ched Phillips va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Krsto Bežić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Sabatino Montresor quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Taboolators

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Taboolators seguien lluitant fins al final. Al minut 40, fruit d'aquests esforços, Rian Sluiter va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Adrian Brătuianu va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 42.
  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Adrian Brătuianu va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mauro Neves per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 3
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, Taboolators es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Raúl Abanto es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Rubén Ferrán va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Antonio López de Haro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Abanto.