Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delgadito plantar CF (1457084) - Marquina Team (797338) » 736190929: T76/R4

Copa 736190929 Información oficial sobre el partido 736190929 en Hattrick

19.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 4

Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido 3 - 5 Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido 1 - 5 Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delgadito plantar CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, Delgadito aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Grigas Janišauskas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Als 55 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Delgadito va acabar amb la pilota als peus de Borys Komander que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): Al 68 minuts, El Delgadito va fer el 3-3. En Valentin Milachkov va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Oskar Stensson de Delgadito va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 68, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oskar Stensson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Marquina Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Osiro McGrath va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Alessandro Pizzolato donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): John Ruby de Marquina va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 23. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 173 Minuto 94 (Gol por la derecha): El jugador de Marquina Otto Zipkes va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 94 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 180 Minuto 105 (Gol de falta): Passaven 105 minuts quan en Manel 'Lenders' Nieto-Gobea va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 6 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Otto Zipkes van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Oskar Stensson a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Larion Chmykhov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hans-George Hofmiller va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Osiro McGrath va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Osiro McGrath. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Otto Zipkes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hans-George Hofmiller, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Al minut 96, el Marquina va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alessandro Pizzolato s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Zanola de Marquina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.