Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sua F.T. (47911) - UDR Pineda (1435926) » 736190693: T76/R4

Copa 736190693 Información oficial sobre el partido 736190693 en Hattrick

19.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 4

Sua F.T. Alineación oficial del equipo 'Sua F.T.' en el partido 1 - 2 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sua F.T. Alineación oficial del equipo 'Sua F.T.' en el partido 1 - 0 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sua F.T.

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Eugenio Alonso era molt més ràpid que el defensa Auke De Maseneire. Al minut 18, el jugador de F.T. va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Mouhsine Salouhi tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan-Florin Herinean de F.T. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

UDR Pineda

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Marc Andreu Sayols de Pineda es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 186 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Pineda va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Alfredo Viegas rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pineda va estar a punt de marcar quan Alfredo Viegas va fer una passada impressionant a Albert Stone, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Pineda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Marc Andreu Sayols va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pineda va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Marc Andreu Sayols va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.