Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thea F.C. (434538) - Sólo se vive una vez (993529) » 736190676: T76/R4

Copa 736190676 Información oficial sobre el partido 736190676 en Hattrick

19.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 4

Thea F.C. Alineación oficial del equipo 'Thea F.C.' en el partido 6 - 5 Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thea F.C. Alineación oficial del equipo 'Thea F.C.' en el partido 0 - 2 Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thea F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Zoubaïr 'Alkalewi' Bouzide estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Clancy 'Malaka' Kalaw Kawaw Ya va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 61.
  • 137 Minuto 106 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Zoubaïr 'Alkalewi' Bouzide la va convertir en gol amb un remat de cap en Clancy 'Malaka' Kalaw Kawaw Ya tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 106 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Thea sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Albert 'Renegade' Debrincat, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pyae Moe de Thea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Roy 'La clapa' Bolaños de Thea, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Deo Bazzekuketta en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Pyae Moe anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Thea.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Maksim 'Æsir' Panushin va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Benet 'Homeless' Beltran va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Thea Manolo 'La Ceja' López Jiménez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Deo Bazzekuketta. El marcador continuava 6 - 5.

Sólo se vive una vez

Goles Goles

  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Ignacio Sierra va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 185 Minuto 102 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vividores van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Timothée Fossey va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tapha Guelaye que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Semih Akyüzlü va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roy 'La clapa' Bolaños va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Vividores va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Virbian Djojoseparto va quedar-se sol davant el porter Roy 'La clapa' Bolaños, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Vividores va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roy 'La clapa' Bolaños va desviar el xut final de Enrique Utiel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Vividores va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Virbian Djojoseparto es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tapha Guelaye ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Vividores, Deo Bazzekuketta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Felipe Peralta xutant per a Vividores va fer anar la pilota just on la volia, però Roy 'La clapa' Bolaños, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Vividores Virbian Djojoseparto no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Roy 'La clapa' Bolaños es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Vividores, Semih Akyüzlü, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ignacio Sierra, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Roy 'La clapa' Bolaños va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Vividores i 6 - 5 al marcador.