Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736190558

Copa 736190558 Información oficial sobre el partido 736190558 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Villanueva del Arzobispo Alineación oficial del equipo 'Villanueva del Arzobispo' en el partido 2 - 1 Yorka FC 1995 Alineación oficial del equipo 'Yorka FC 1995' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villanueva del Arzobispo Alineación oficial del equipo 'Villanueva del Arzobispo' en el partido 2 - 1 Yorka FC 1995 Alineación oficial del equipo 'Yorka FC 1995' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villanueva del Arzobispo

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Villanueva va posar-se per davant 1 - 0 al minut 18, quan Juan Antonio Vivancos va llançar una pena màxima perfectament.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): El Villanueva era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joan Jesús Sayós va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Rubén Castillejo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Juan Antonio Vivancos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Federico Rubio La Fuente va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aaron Nunes per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Federico Rubio La Fuente va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aaron Nunes de Villanueva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aaron Nunes es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Yorka FC 1995

Goles Goles

  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en István Vigh va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Roberto Zumel per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en István Vigh va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Roberto Zumel per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En István Vigh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Faustinho Epifânio de Yorka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Héctor Lambau de Yorka es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.