Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736190552

Copa 736190552 Información oficial sobre el partido 736190552 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Volveré FC Alineación oficial del equipo 'Volveré FC' en el partido 2 - 1 Nitosfc Alineación oficial del equipo 'Nitosfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Volveré FC Alineación oficial del equipo 'Volveré FC' en el partido 0 - 1 Nitosfc Alineación oficial del equipo 'Nitosfc' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Volveré FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nitosfc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Adebamgbe 'La perla' Hinnouho la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Volveré es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 80.
  • 124 Minuto 104 (Gol de penalti): Volveré va posar-se per davant 2 - 1 al minut 104, quan Santiago Laval va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Volveré va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Esteban Charino va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Volveré van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Luis Miguel Soros des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Volveré van sortir al contraatac al minut 85, però Javier Marzo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 114 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Caravantes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Gamacho de Volveré es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Óscar Gamacho va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Nitosfc

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nitosfc van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Oriol Beringues va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.