Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736190438

Copa 736190438 Información oficial sobre el partido 736190438 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

el mas Alineación oficial del equipo 'el mas' en el partido 2 - 3 Nutrias F.C Alineación oficial del equipo 'Nutrias F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el mas Alineación oficial del equipo 'el mas' en el partido 2 - 2 Nutrias F.C Alineación oficial del equipo 'Nutrias F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el mas

Goles Goles

  • 102 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Jesús Bujeque de mas va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 57. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Mbark El-Andalossi va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El jugador de mas Francisco José Gil quasi va assolir l'empat al minut 8 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Samuel Barrueso va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Urbico Toro Calderón de mas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nutrias F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de Nutrias Karel 'Salvatore' Nenička va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Krystian Nalewajko va augmentar l'avantatge de Nutrias a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): En Domingos Rios donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 67 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ethan 'Paco' Buckley va marxar per velocitat al minut 56 i va fer una passada de la mort a Otfried Krämer, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Otfried Krämer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Otfried Krämer de Nutrias es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.