Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736189560

Copa 736189560 Información oficial sobre el partido 736189560 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Bastard Dragons Alineación oficial del equipo 'Bastard Dragons' en el partido 2 - 5 Elig 05 Alineación oficial del equipo 'Elig 05' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bastard Dragons Alineación oficial del equipo 'Bastard Dragons' en el partido 1 - 4 Elig 05 Alineación oficial del equipo 'Elig 05' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastard Dragons

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ginés Tacuba de Bastard va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Severiano Rairiz de Veiga entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bastard, un peu providencial d'en Enrique Vizmanos va situar el 2-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Amb 30 minuts disputats, Salvador Montagut gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Martzelo Peñoñori va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Salvador Montagut hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Martzelo Peñoñori. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Elig 05

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 12 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Frederic Delaite marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Caetano Corral que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Jorge Luis Eizmendi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 1 - 3 per a Elig.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Roberto Villamizar va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Jorge Luis Eizmendi va augmentar l'avantatge de Elig a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En José Retegui va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Roberto Villamizar va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Sergio Valdivia del Corral. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Roberto Villamizar va xutar magistralment una falta al minut 33 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.