Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736189492

Copa 736189492 Información oficial sobre el partido 736189492 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Daka Team Alineación oficial del equipo 'Daka Team' en el partido 2 - 3 Babaquel Alineación oficial del equipo 'Babaquel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Daka Team Alineación oficial del equipo 'Daka Team' en el partido 1 - 1 Babaquel Alineación oficial del equipo 'Babaquel' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,9 % 36,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daka Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Saïd Hasnawi de Daka aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Daka eren letals, i Gonzalo Carralón va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 43 (Ocasión evento especial): En Saïd Hasnawi, al minut 43 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Ioannis Kyrgios el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 289 Minuto 51 (Ocasión evento especial): Saïd Hasnawi va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 51, però no s'esperava que en Ioannis Kyrgios, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 224 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Daka va gaudir d'un penal a favor al minut 56, però el jugador Pablo Gayán va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Jaime Gravina.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Germán Riveros va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marcos Macías Ramírez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcos Macías Ramírez estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Germán Riveros, als 80 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Daka va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Soriano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Gayán de Daka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Babaquel

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Rafael Comunero marqués l'empat. Al minut 40 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Babaquel va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sako de Zwarte, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Babaquel prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Sako de Zwarte.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Libor Kocík va entorpir al marcador d'en Manuel Alio per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Ioannis Kyrgios va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Enrique Gallego va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dario Sestini ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dario Sestini de Babaquel es va guanyar la targeta groga merescudament.