Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736189447

Copa 736189447 Información oficial sobre el partido 736189447 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Tines FC Alineación oficial del equipo 'Tines FC' en el partido 1 - 4 Pocachicha CF Alineación oficial del equipo 'Pocachicha CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tines FC Alineación oficial del equipo 'Tines FC' en el partido 2 - 0 Pocachicha CF Alineación oficial del equipo 'Pocachicha CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tines FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Bonaventura Canelles va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 83 de joc. Alejandro Lara es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Amós Carrera va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Bonaventura Canelles, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Tines va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Manuel Salmerón va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Manuel Salmerón de Tines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pocachicha CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): El Pocachicha era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ramon Perefarré va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pocachicha eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 28, Romuald Conchs va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pocachicha el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mauro Ahicart va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 141 Minuto 91 (Gol de contra por el centro): Ramon Perefarré va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pocachicha, al minut 91. El marcador va canviar a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pocachicha va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Antòni Ribot va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Franz Joseph Ulvenberg després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Amós Carrera va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Romero Osborne de Pocachicha es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Macua López de Pocachicha amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77 del partit, Guillermo Macua López de l'equip Pocachicha, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.