Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736189397

Copa 736189397 Información oficial sobre el partido 736189397 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

PalaVallo CF Alineación oficial del equipo 'PalaVallo CF ' en el partido 2 - 3 Ñoco Arena Alineación oficial del equipo 'Ñoco Arena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PalaVallo CF Alineación oficial del equipo 'PalaVallo CF ' en el partido 1 - 2 Ñoco Arena Alineación oficial del equipo 'Ñoco Arena' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PalaVallo CF

Goles Goles

  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Alfredo Portales va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de PalaVallo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Alfons Baigol en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ñoco Arena

Goles Goles

  • 136 Minuto 16 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Alfredo Portales encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Lucas van Halm anotar per a Ñoco el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Lucas van Halm va augmentar l'avantatge de Ñoco a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique González de Ñoco l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 27 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Garoe Miranda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Luis Villamor no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Avner Kochav. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mehedi Moshtak va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Luis Villamor al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Enrique González va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Villamor de Ñoco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodolfo Paz de Ñoco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.