Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736188917

Copa 736188917 Información oficial sobre el partido 736188917 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

cultubarça Alineación oficial del equipo 'cultubarça' en el partido 2 - 4 FC Unión Penosa Alineación oficial del equipo 'FC Unión Penosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
cultubarça Alineación oficial del equipo 'cultubarça' en el partido 2 - 6 FC Unión Penosa Alineación oficial del equipo 'FC Unión Penosa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cultubarça

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 22 minuts de joc, Eusebio Cerdeño, corrent com un esperitat, superà primer Édwin Toussaint per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Joan Josep Muntsant va donar a cultubarça un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): cultubarça va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Eusebio Cerdeño va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joan Josep Muntsant va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Yarritu de cultubarça la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julián Castellmolto de cultubarça va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Julián Castellmolto va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

FC Unión Penosa

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Penosa al minut 25. Nils Illig va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 82 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Joan Marí.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Penosa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Laurens Plezier, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Manuel Fernández Hinestrosa va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.