Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736188791

Copa 736188791 Información oficial sobre el partido 736188791 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

Vechi Balompié Alineación oficial del equipo 'Vechi Balompié' en el partido 2 - 3 La Sagrera Cyber Alineación oficial del equipo 'La Sagrera Cyber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vechi Balompié Alineación oficial del equipo 'Vechi Balompié' en el partido 2 - 4 La Sagrera Cyber Alineación oficial del equipo 'La Sagrera Cyber' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vechi Balompié

Goles Goles

  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Balompié s'esgargamellaven dempeus per esperonar Paco Giera que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 52 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Balompié aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Joaquín Duarte va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Balompié va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ardoi Irantzu en un 1 contra 1 amb el porter Cristian Penţa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joaquín Duarte va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 99 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Balompié van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ardoi Irantzu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 102 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Balompié va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Solano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): En Ardoi Irantzu del Balompié ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Pantoja de Balompié es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

La Sagrera Cyber

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sagrera. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ignazio Elari xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 174 Minuto 78 (Gol de penalti): Quan passaven 78 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Sagrera. En Diego Balbuena va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 143 Minuto 108 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sagrera eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 108, Damián Palafox Castro va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Diego Balbuena va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 27. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): En Rafael Montoro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.