Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736188759

Copa 736188759 Información oficial sobre el partido 736188759 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

La Plaza CF Alineación oficial del equipo 'La Plaza CF' en el partido 2 - 1 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Plaza CF Alineación oficial del equipo 'La Plaza CF' en el partido 2 - 0 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 36 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mompoloki Tshireletso llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 119 Minuto 101 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mompoloki Tshireletso va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ben Wajwakana, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Plaza va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Ignacio Sola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Sola va estar a punt de sentenciar el partit al minut 107, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Al minut 113, Alfredo Pacheco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mišo Begović va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Riosucio.

U.E.Sant Joan Despí

Goles Goles

  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José López sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 88 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Kai Barthold va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Antonakis Tiropitopoulos des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Òscar Bonamussa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 109 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 109 en José López ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Antonakis Tiropitopoulos el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dvir Skornik de SJD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.