Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736188671

Copa 736188671 Información oficial sobre el partido 736188671 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

FC Epiplón Alineación oficial del equipo 'FC Epiplón' en el partido 3 - 2 Mamulo DFC Alineación oficial del equipo 'Mamulo DFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Epiplón Alineación oficial del equipo 'FC Epiplón' en el partido 3 - 0 Mamulo DFC Alineación oficial del equipo 'Mamulo DFC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Epiplón

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Moisés Idiolo de Epiplón va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Ivo Corsetti entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Epiplón, un peu providencial d'en José María Hozta va situar el 2-2 al panell digital.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Corria el minut 66 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Paulino González Uzqueta, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Silvio Barrueso no s'ho podia creure.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José María Hozta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dani Batlle va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Silvio Barrueso de Epiplón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moisés Idiolo de Epiplón va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mamulo DFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Mamulo Emil Zubaşcu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, un xut de Félix Hernández Luna des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mamulo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sawaeng Panom va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Emil Zubaşcu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eduardo Ribas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Horacio Pérez Mora va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Eduardo Ribas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Diego Traves de Mamulo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Hernández Luna de Mamulo es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oroitz Kataegi de Mamulo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.