Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736188541

Copa 736188541 Información oficial sobre el partido 736188541 en Hattrick

19.06.2024 12:00:00

New Town F.C. Alineación oficial del equipo 'New Town F.C.' en el partido 2 - 0 Mucho Pirata Alineación oficial del equipo 'Mucho Pirata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Town F.C. Alineación oficial del equipo 'New Town F.C.' en el partido 3 - 0 Mucho Pirata Alineación oficial del equipo 'Mucho Pirata' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Town F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Town va ser Marek Valovčan.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Town va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Nadal Pérez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Àngel Saumell va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Lapo De Vito era fer passades de llarga distància. Al minut 81 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Jorge Tamariz però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mateo Mugardos per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Berdejo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Mucho Pirata

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Miguel Ángel Manso va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Asier Oramas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pirata que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.