Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736188531

Copa 736188531 Información oficial sobre el partido 736188531 en Hattrick

19.06.2024 12:00:00

Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 1 - 5 Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 1 - 4 Barrio San Miguel Alineación oficial del equipo 'Barrio San Miguel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balompié

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fabrizio Sossio la va rematar Ariel Krzesak amb una magnífica volea que va fer pujar per a Balompié el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Emerson Meneses de Balompié va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ariel Krzesak al minut 9 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Ariel Krzesak de Balompié va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Garry Toria de Balompié amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Barrio San Miguel

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En David Wyatt donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Zacharias 'Killer' Leeb que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Alejandro Ballester Cardell va augmentar l'avantatge de Barrio a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Andrea Mandini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mickaël Pennec va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Nicolás Romero Osborne va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Xonás Aguión de Ponte que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Wyatt va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Emiliano Aletti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.