Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736188053

Copa 736188053 Información oficial sobre el partido 736188053 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

CastellTona Alineación oficial del equipo 'CastellTona' en el partido 5 - 1 Los Belitos FC Alineación oficial del equipo 'Los Belitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CastellTona Alineación oficial del equipo 'CastellTona' en el partido 2 - 2 Los Belitos FC Alineación oficial del equipo 'Los Belitos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CastellTona

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Toni Nuñez Puerta va donar a CastellTona un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CastellTona pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuel Landecho va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Iván Sáenz de Muro sempre és una garantia. Al minut 32, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Paco Sáenz Rivas marcar el 3 - 0 per al CastellTona.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, CastellTona va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Landecho, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CastellTona va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ausiàs Graugés progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Manuel Landecho va poder marcar per a CastellTona en un servei de cantonada picat per en Toni Nuñez Puerta quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafael Etulaín al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ausiàs Graugés va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Iván Sáenz de Muro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Rafael Etulaín va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Los Belitos FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Salvador Aimar va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Salvador Duaigües va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Jordi Cabeza de Belitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Blanco de Belitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Villabedón de Belitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvador Aimar.