Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736187955

Copa 736187955 Información oficial sobre el partido 736187955 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

Madriz City Football Club Alineación oficial del equipo 'Madriz City Football Club' en el partido 1 - 3 FC Tenebrosos Alineación oficial del equipo 'FC Tenebrosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Madriz City Football Club Alineación oficial del equipo 'Madriz City Football Club' en el partido 1 - 2 FC Tenebrosos Alineación oficial del equipo 'FC Tenebrosos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madriz City Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Football va gaudir d'un penal a favor al minut 10, però el jugador Mihai Cilibiu va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Diego Gordoa.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Football va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Ramón María Fernández Peñaranda va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Quirico Armonda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mihai Cilibiu de Football es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Football, Ramón María Fernández Peñaranda, col·locà la pilota just a les mans d'en Diego Gordoa. El marcador: 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Cirilo Iguerabide de Football anava molt fort i col·locat però Diego Gordoa no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ángel Gotor anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Football.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Football Quirico Armonda, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Diego Gordoa. El marcador continuava 1 - 3.

FC Tenebrosos

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Tomás Rivas Rocafull gairebé marca per a Tenebrosos al minut 27 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tenebrosos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tomás Rivas Rocafull va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Tomás Rivas Rocafull quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 59, quan en Tomás Rivas Rocafull va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Tomás Rivas Rocafull va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Manuel Vello va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Anselmo Villa Calzadilla va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Al minut 93, un refús desafortunat de Anselmo Villa Calzadilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar María Quiñones del Real no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Răzvan-Nicolae Stoica va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 1.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Ignacio Orozco de Tenebrosos va superar Anselmo Villa Calzadilla, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 0 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Richard Barter de Tenebrosos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Anselmo Villa Calzadilla en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.