Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736187739

Copa 736187739 Información oficial sobre el partido 736187739 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

SD Melias Alineación oficial del equipo 'SD Melias' en el partido 3 - 5 typhoon Alineación oficial del equipo 'typhoon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Melias Alineación oficial del equipo 'SD Melias' en el partido 1 - 1 typhoon Alineación oficial del equipo 'typhoon' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Melias

Goles Goles

  • 105 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per David Ybern va descol·locar totalment la defensa contrària i Marcos Colón no va perdonar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Melias va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marcos Colón en un 1 contra 1 amb el porter Enrique Campsor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 79 (Ocasión de penalti): En Guillermo Picaso va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 79, però el porter visitant Enrique Campsor el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Colón de Melias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Melias David Ybern no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Enrique Campsor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Adrià Aragonès de Melias, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Enrique Campsor en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco Torres va xutar fora per a Melias, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Melias Melquíades de Saa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Enrique Campsor. El marcador continuava 3 - 4.

typhoon

Goles Goles

  • 164 Minuto 48 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Marian-Valeriu Clapa marqués l'empat. Al minut 48 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jorge Eizaguirre sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El typhoon creava perill des de la dreta al minut 40, però en Birila Arexula, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jorge Eizaguirre desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de typhoon va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marian-Valeriu Clapa va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Es duien 94 minuts de partit jugats quan Julián Argüelles va estar a punt de posar per davant a typhoon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Birila Arexula va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Abel Sanz-Vitores va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de typhoon, Gabriel Plaza, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Jorge Eizaguirre anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a typhoon.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Marian-Valeriu Clapa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.