Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736187646

Copa 736187646 Información oficial sobre el partido 736187646 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

LOS SHARPITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHARPITOS' en el partido 2 - 3 E.M Villanueva Alineación oficial del equipo 'E.M Villanueva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS SHARPITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHARPITOS' en el partido 2 - 1 E.M Villanueva Alineación oficial del equipo 'E.M Villanueva' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS SHARPITOS

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fernando Gómez de Lamadrid va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. SHARPITOS empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SHARPITOS. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Javier Miguel Cabasés xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Fernando Gómez de Lamadrid va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Julián Ávila va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En David Argent va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SHARPITOS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a SHARPITOS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Gómez de Lamadrid, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

E.M Villanueva

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Aitami Azcano la va rematar Paco Porcel amb una magnífica volea que va fer pujar per a Villanueva el 0 - 1.
  • 174 Minuto 54 (Gol de penalti): Villanueva va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Moisés Cotarelo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): El Villanueva era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Simeó Bru va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Aitami Azcano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Jiménez Varas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Humbert Pericàs ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Humbert Pericàs de Villanueva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.