Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736187300

Copa 736187300 Información oficial sobre el partido 736187300 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 7 Cupones Alineación oficial del equipo 'Cupones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 Cupones Alineación oficial del equipo 'Cupones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Cupones

Goles Goles

  • 187 Minuto 12 (Gol tiro lejano): En Sergi Picas conduïa pel cercle central i, veient a en Luis Montejano desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Fabricio Reinante va augmentar l'avantatge de Cupones a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Fabricio Reinante va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 4 per a Cupones.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Abdon Cots de Cupones va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Cupones va aconseguir el 0 - 6 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ferriol Prósper, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sergi Picas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cupones augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Luis Montejano es rifés el porter i marqués el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Josu Galbarriartu ja els havia advertit que el porter contrari, en Quim Bartra, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): El Cupones se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 34, en Jordi Bernà va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 49 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Cupones va deixar en bona posició a en Josu Galbarriartu per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 69 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Cupones tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Ferriol Prósper ho va intentar al minut 69 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Josu Galbarriartu es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.