Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736187285

Copa 736187285 Información oficial sobre el partido 736187285 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 10 Los pringadillos Alineación oficial del equipo 'Los pringadillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 Los pringadillos Alineación oficial del equipo 'Los pringadillos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Los pringadillos

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a pringadillos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 刘 (Liu) 城勇 (Chengyong).
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, un xut de Heinz Kiwittsmoor des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del pringadillos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Heinz Kiwittsmoor va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Marco Antonio Cascante va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Petur Olaf Hermansen va augmentar l'avantatge de pringadillos a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, pringadillos va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Petur Olaf Hermansen, amb un xut sec des de la dreta.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Terje Brovold va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Claudio Lavagna, que no va fallar i va marcar el 0 - 7.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): En 刘 (Liu) 城勇 (Chengyong) entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al pringadillos, un peu providencial d'en Heinz Kiwittsmoor va situar el 0-8 al panell digital.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 刘 (Liu) 城勇 (Chengyong) de pringadillos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 9 al minut 83 de partit.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a pringadillos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lauri Iivonen es rifés el porter i marqués el 0 - 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Ignasi Moreno Uribe va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Claudio Lavagna, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el pringadillos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Heinz Kiwittsmoor s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Giancarlo Plebani de pringadillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.