Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736185515

Copa 736185515 Información oficial sobre el partido 736185515 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido 1 - 5 MiniMadrid Alineación oficial del equipo 'MiniMadrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido 2 - 0 MiniMadrid Alineación oficial del equipo 'MiniMadrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AupaGeta

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Pablo Vecino, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 5 per a AupaGeta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marzooq Bin Hilal Al-Muslimani estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Javier Moreno Torres, als 3 minuts, va fallar per ben poc.

MiniMadrid

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Luis Rubio Cerro va posar els visitants MiniMadrid per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mauro Mancha sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 28 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Luis Hormiga des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Basilio Uribi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MiniMadrid augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bernardo Bouvier es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Loïc Thérèse de MiniMadrid va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Basilio Uribi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Cabias es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.