Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736185374

Copa 736185374 Información oficial sobre el partido 736185374 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 2 - 0 @valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 2 - 0 @valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miestrella f.c

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gustav Jelk va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Franco Altomare la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Miestrella va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Claudio, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Caio Ribeiro del Miestrella ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Miestrella va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Juan Claudio va anar a parar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Miestrella va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Policarpio Hijar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Benchomo Vidal Moragas quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Juan Claudio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emmanuel Ledoyen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Franco Altomare, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Emmanuel Ledoyen al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Policarpio Hijar va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Eberhard Kindle es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustav Jelk de Miestrella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

@valencia f. C

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Spartak Karekinyan de @valencia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Frode Ringdal de @valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.