Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736184716

Copa 736184716 Información oficial sobre el partido 736184716 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

Xavito Team Alineación oficial del equipo 'Xavito Team' en el partido 0 - 6 Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Xavito Team Alineación oficial del equipo 'Xavito Team' en el partido 2 - 2 Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,3 % 56,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xavito Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zaïd Benjelloune! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan Aymeric Morteau des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Martin Krinner hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Marcel Galobardes. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ahmed Firash no va ser aprofitada per en Martin Krinner que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Sanosuke

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Paweł Steczek quedar desmarcat i marcar per a Sanosuke al minut 17. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sanosuke. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ángel Romero Román xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Davide Ferlaino sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 60 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 3 al marcador.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antonio Toledo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Sanosuke, mentre ja celebrava el 0 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Sanosuke va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jonas Thelusca, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Xavito. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Toledo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sanosuke es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Manuel Borruey va deixar a Mirosław Pauliński assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Ángel Romero Román quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jordi Conill, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Sanosuke quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jonas Thelusca va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.