Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736184528

Copa 736184528 Información oficial sobre el partido 736184528 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido 3 - 0 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido 1 - 2 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,4 % 70,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albeitar CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jonata Epaminonda al minut 78, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Albeitar i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Jonata Epaminonda va augmentar la diferència de Albeitar a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Konrad Kolis va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Albeitar, al minut 90. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jonata Epaminonda va servir per deixar enrere el gegant Eser Erdal Dinçer al minut 2, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfredo Marco Tampieri va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Saturnino Taux va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 83 de joc.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Gaëtano Sonneville es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79 en Rafa Osuna va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Ariquitaun F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Eser Erdal Dinçer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Florin Frone va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Eser Erdal Dinçer va estar a punt de posar per davant a Ariquitaun amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Albano Falante va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Robert Galceran de Ariquitaun, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 260 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Eser Erdal Dinçer, al minut 86 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Ariquitaun va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Florin Frone no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saturnino Taux de Ariquitaun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.