Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183973

Copa 736183973 Información oficial sobre el partido 736183973 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Piturkas Alineación oficial del equipo 'Piturkas' en el partido 5 - 3 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Piturkas Alineación oficial del equipo 'Piturkas' en el partido 4 - 0 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piturkas

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Piturkas va ser Hristo Atanasov.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Pablo Pozo del Piturkas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Piturkas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Galán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sigmar Harbach.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Hristo Atanasov hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pablo Pozo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pau Aguiló de Piturkas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Leo Cernitu de Piturkas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 99 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pau Aguiló se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Leo Cernitu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Piturkas.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Piturkas, Gaizka Gardiazabal, col·locà la pilota just a les mans d'en Sigmar Harbach. El marcador: 2 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Hristo Atanasov de Piturkas va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Piturkas, Orlando Andrade, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Sergio Galán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.

Isótopos de Springfield

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Miguel Negruţ que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Joso Sokolović va estar a punt de posar per davant a Springfield amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Orlando Andrade va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Emre Sunay va marcar al minut 69 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dragutin Preradović va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Alain Gilijamse, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Springfield que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sami Kivisilta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Springfield va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Orlando Andrade va desviar el xut final de Wisis Gattiker després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Florian Grotke de Springfield anava molt fort i col·locat però Orlando Andrade no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Luis Gallardo de Springfield, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Orlando Andrade en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Springfield Girdutis Kūgelis va intentar enganyar Orlando Andrade amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Springfield Lleonard Muntaña no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Orlando Andrade es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.