Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183892

Copa 736183892 Información oficial sobre el partido 736183892 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

molina team Alineación oficial del equipo 'molina team' en el partido 7 - 6 Wasabi SAD Alineación oficial del equipo 'Wasabi SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
molina team Alineación oficial del equipo 'molina team' en el partido 1 - 3 Wasabi SAD Alineación oficial del equipo 'Wasabi SAD' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

molina team

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 del partit, el jugador Ivan Chakalov de molina va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ramón Cabral la va convertir en gol amb un remat de cap en Marcelo Virto tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 35 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcelo Virto va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): molina va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Miguel Viamonte va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gustau Montull, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del molina se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 82.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): molina va aconseguir el 6 - 5 que desfeia l'empat quan al minut 93 Albano Alfeirán va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 102 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de molina va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gonzalo Fuentes Martínez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de molina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gustau Montull va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Call es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Wasabi SAD

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Wasabi va ser finalitzada des de l'esquerra per Matei Mirea al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors de Wasabi no defallien en cap moment. Producte d'això, en Elijah Jones va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Francisco Molina Blanco va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 67 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 79, quan Felipe Seltiel va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 90 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Felipe Seltiel de Wasabi marcar el 5 - 5 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 103 (Gol por la izquierda): En Felipe Seltiel va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 7 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Luis Casadevante sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Vicente Largoet va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ralph Hons va superar els defenses rivals per velocitat al minut 80 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Elijah Jones va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Francisco Molina Blanco de Wasabi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.