Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183821

Copa 736183821 Información oficial sobre el partido 736183821 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

PERAMEA Alineación oficial del equipo 'PERAMEA' en el partido 4 - 6 pinturas torres Alineación oficial del equipo 'pinturas torres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PERAMEA Alineación oficial del equipo 'PERAMEA' en el partido 1 - 1 pinturas torres Alineación oficial del equipo 'pinturas torres' en el partido
Tiene bastante suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PERAMEA

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Quique Landacaranda va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 21.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Després de 89 minuts de partit, Adrián Cabellos igualava per PERAMEA en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aratz Leatxe.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Edesio da Marteiro, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gorm Strand va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de PERAMEA i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Iuri Falasconi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Adrián Cabellos de PERAMEA va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Marcos Sañudo de PERAMEA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gorm Strand en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.

pinturas torres

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 12 minuts quan Fernando Villabedón va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a pinturas.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de pinturas Gabriele Ligi va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Francisco Estoles quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 27 la va desaprofitar Francisco Estoles de pinturas, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jaime Cata de pinturas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en David Nistal que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Nistal després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iuri Falasconi va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 96 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pinturas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Villabedón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 102 (Ocasión de contra de falta): pinturas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 102 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Francisco Estoles no va ser gens encertat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de pinturas, Francisco Estoles, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de pinturas David Nistal no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Iuri Falasconi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Gabriele Ligi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a pinturas.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Gorm Strand anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a pinturas.