Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183738

Copa 736183738 Información oficial sobre el partido 736183738 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

River Guadalhorce CF Alineación oficial del equipo 'River Guadalhorce CF' en el partido 0 - 4 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
River Guadalhorce CF Alineación oficial del equipo 'River Guadalhorce CF' en el partido 0 - 6 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

River Guadalhorce CF

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mehrzad Vaezian va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Mehrzad Vaezian es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 41, però el porter va aturar el seu xut.

Rockola Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Rockola va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Boris Rangelov va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Thomas Georg Berkel de Rockola va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, Rockola va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hristo Tonev.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Janusz Płaziński va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Rockola.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Janusz Płaziński va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Janusz Płaziński es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.