Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183487

Copa 736183487 Información oficial sobre el partido 736183487 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Marata CF Alineación oficial del equipo 'Marata CF' en el partido 0 - 8 Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Marata CF Alineación oficial del equipo 'Marata CF' en el partido 0 - 6 Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marata CF

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jorge Donez hauria d'haver estat gol al minut 7 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Martínez de Garro de Marata va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vicenç Trias de Marata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bereschit FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, Fernando García Viñas va pentinar un córner cap al segon pal que Libero Biancato va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a Bereschit l'avantatge per 0 - 2. Libero Biancato en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Georg Gillesberger des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Bereschit per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Cristian Bordes. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bereschit augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Georg Gillesberger es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Cristian Bordes va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Fernando García Viñas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.
  • 118 Minuto 92 (Gol evento especial córner peinado): Bereschit va aconseguir el 0 - 8 gràcies a una jugada assajada de córner en què Georg Gillesberger, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Miroslav 'Shawarma' Fafanđel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Bereschit va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Fernando García Viñas va quedar-se sol davant el porter José Araujo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Georg Gillesberger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bereschit va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando García Viñas de Bereschit es va guanyar la targeta groga merescudament.