Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183400

Copa 736183400 Información oficial sobre el partido 736183400 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

Aletania CF Alineación oficial del equipo 'Aletania CF' en el partido 1 - 2 Murviter Alineación oficial del equipo 'Murviter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Aletania CF Alineación oficial del equipo 'Aletania CF' en el partido 7 - 0 Murviter Alineación oficial del equipo 'Murviter' en el partido
Está más tieso que su rival 6.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aletania CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 80 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Sergio Corella, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Aletania a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Aletania va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Öke Gökdemir en un 1 contra 1 amb el porter Ricardo Manjon Díaz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Aletania per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Berten Mertens va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Daoiz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Öke Gökdemir va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Murvi. La jugada d'estratègia del Aletania per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iso Beeler va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Corella va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Iso Beeler va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Murviter

Goles Goles

  • 137 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 59 en Neil Newman va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en David Hidalgo podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En David Hidalgo va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Valderrábano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Neil Newman va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Ondrej Koža, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Murvi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Hidalgo de Murvi es va guanyar la targeta groga merescudament.