Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183297

Copa 736183297 Información oficial sobre el partido 736183297 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

Celtic Hop Alineación oficial del equipo 'Celtic Hop' en el partido 4 - 5 Internazionale Kik Alineación oficial del equipo 'Internazionale Kik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Celtic Hop Alineación oficial del equipo 'Celtic Hop' en el partido 3 - 4 Internazionale Kik Alineación oficial del equipo 'Internazionale Kik' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hop

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Celtic s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Rudy Assinder per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Edward Sebuła va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Celtic empatava el partit, 2 a 2, al minut 88.
  • 112 Minuto 104 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sabino Dossi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 104.
  • 122 Minuto 113 (Gol por la izquierda): Celtic, atacant per l'esquerra al minut 113, va aprofitar el magnífic llançament de Massimo Bramanti per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marcello Pedroni va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Sabino Dossi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rudy Assinder de Celtic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rudy Assinder de Celtic es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

Internazionale Kik

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 40 minuts quan Mircea-Andrei Tudoreanu va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ferdinando Foti, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mihály Rácz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 116 Minuto 102 (Gol evento especial rápido + pase): Jan Drabina va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Yoann Patin, que no va fallar i va marcar el 2 - 3.
  • 162 Minuto 115 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Franco Paolo Taietti per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.
  • 173 Minuto 117 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Yoann Patin va poder marcar tot sol el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Al minut 6, Galabgwe Kealeboga de Internazionale va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Mihály Rácz va rebre molts aplaudiments. Al minut 33 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ferdinando Foti va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Yoann Patin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christel Quirin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Internazionale va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco de Paula Suabia va desviar el xut final de Christel Quirin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.