Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736182856

Copa 736182856 Información oficial sobre el partido 736182856 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

PaxioUnited Alineación oficial del equipo 'PaxioUnited' en el partido 0 - 2 bables fc Alineación oficial del equipo 'bables fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PaxioUnited Alineación oficial del equipo 'PaxioUnited' en el partido 1 - 0 bables fc Alineación oficial del equipo 'bables fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PaxioUnited

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Ahmad Omar Hattar de PaxioUnited va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ilija Terzić de PaxioUnited la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

bables fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Honesto Pontes que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): bables va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Leonardo Pastor Merino la va transformar en el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bables va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Cózar va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Rogério Gonçalves va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de bables que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 235 Minuto 52 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Vladimir Boyadzhiev va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El bables va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Leonardo Pastor Merino va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 284 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Leonardo Pastor Merino de bables al minut 81 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Aldeondo.