Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736182764

Copa 736182764 Información oficial sobre el partido 736182764 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

Contubernio CF Alineación oficial del equipo 'Contubernio CF' en el partido 2 - 4 Imperial, F.C. Alineación oficial del equipo 'Imperial, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Contubernio CF Alineación oficial del equipo 'Contubernio CF' en el partido 1 - 2 Imperial, F.C. Alineación oficial del equipo 'Imperial, F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,5 % 64,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Contubernio CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Contubernio s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carlos Anacleto que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marc Antoni Pinós, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Marc Antoni Pinós hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hatem Kahlaoui. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Antoni Pinós de Contubernio es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Imperial, F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): En Antonio García Ortiz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 26 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 164 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Imperial, al minut 48. 林 (Lin) 魏賓 (Weibin) va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): 林 (Lin) 魏賓 (Weibin) estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Antonio García Ortiz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 69.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Imperial, per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en 林 (Lin) 魏賓 (Weibin). Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Kylian Duigou va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lucas de Blas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nazario Egaña ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Nazario Egaña va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Imperial, a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kylian Duigou va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Felipe Cayacegui de Imperial, va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.