Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736182453

Amistoso (RC) 736182453 Información oficial sobre el partido 736182453 en Hattrick

19.06.2024 08:00:00

Kanalize Alineación oficial del equipo 'Kanalize' en el partido 8 - 9 Unbeaten Teamm Alineación oficial del equipo 'Unbeaten Teamm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kanalize Alineación oficial del equipo 'Kanalize' en el partido 2 - 2 Unbeaten Teamm Alineación oficial del equipo 'Unbeaten Teamm' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kanalize

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Mathis Paulitz de Kanalize va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Kanalize, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Mathis Paulitz per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Kanalize va aconseguir el 3 - 1 quan Andy Dürrstein va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Kanalize aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Andy Dürrstein va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Çağtay Nizar el va rematar Kılıçhan Bayrak amb un magnífic cop de cap que va suposar el 5 - 4.
  • 113 Minuto 115 (Gol por la derecha): Després de 115 minuts de partit, Vladimir Serikov igualava per Kanalize en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Kanalize per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Alexander Fagiolo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Çağtay Nizar va sorprendre Selami Yalgın amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Kanalize ho intentava per la dreta per mitjà de Antonio García, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 212 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Al minut 114, Çağtay Nizar va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): Çağtay Nizar de Kanalize va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Selami Yalgın s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 7 - 6.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kanalize Kılıçhan Bayrak, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Selami Yalgın. El marcador continuava 7 - 6.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kanalize, Vladimir Serikov, col·locà la pilota just a les mans d'en Selami Yalgın. El marcador: 7 - 7.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Adam Bel de Kanalize va executar el tir amb una gran tècnica posant el 8 - 7 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Antonio García de Kanalize va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 8 - 8.

Unbeaten Teamm

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Osman Güneş de utsc va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 154 Minuto 86 (Gol de penalti): utsc va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Gökçek Berkan.
  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 88 i semblava que utsc desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Abdul-Qadir Meraj va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 88 minuts, el tirador de faltes del utsc va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jakob Haslberger, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Jakob Haslberger va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 5 - 5.
  • 172 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Leonardo Civerio quedar desmarcat i marcar per a utsc al minut 100. El marcador es va posar aleshores 5 - 6 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ercüment Aksöğüt va poder marcar per a utsc en un servei de cantonada picat per en Gökçek Berkan quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 271 Minuto 117 (Ocasión por el centro): utsc va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 117, quan Abdul-Qadir Meraj va quedar-se sol davant el porter Ivo Kitanov, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ercüment Aksöğüt de utsc es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ercüment Aksöğüt va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fehmi Orta de utsc va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de utsc, Mustafa Altınay, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Osman Güneş va xutar fora per a utsc, el marcador es va quedar igual: 7 - 7, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): A en Mehmet Yengi de utsc li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Ivo Kitanov posant el 8 - 8 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Gökçek Berkan de utsc, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ivo Kitanov en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 9.