Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736181959

Copa 736181959 Información oficial sobre el partido 736181959 en Hattrick

19.06.2024 11:50:00

Legion Storm Alineación oficial del equipo 'Legion Storm' en el partido 3 - 5 Tripel Bullseye Alineación oficial del equipo 'Tripel Bullseye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Legion Storm Alineación oficial del equipo 'Legion Storm' en el partido 2 - 3 Tripel Bullseye Alineación oficial del equipo 'Tripel Bullseye' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,4 % 45,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legion Storm

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els seguidors del Legion van tornar a saltar d'alegria al minut 36. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Kyllian Mazeau que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Loïck Frias conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-2
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): Al 80 minuts, El Legion va fer el 3-4. En Loïck Frias va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Ludger Roschig va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 225 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Aamer Al-Murhaib de Legion va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el Legion va posar setge sobre la defensa central visitant però en Fawzi El-Maimouni no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Legion va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 80 que Pierre-Baptiste Édon no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tripel Bullseye

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de Bullseye Eivind Riseth va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eivind Riseth va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): En Artyom Kulygin donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 57 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Pierre-Charles Mathias va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Isaac Weyns va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Bullseye.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pierre-Charles Mathias que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artyom Kulygin de Bullseye va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre-Charles Mathias de Bullseye es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaac Weyns de Bullseye amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.