Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736181413

Copa 736181413 Información oficial sobre el partido 736181413 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

rearend United Alineación oficial del equipo 'rearend United' en el partido 3 - 2 Athletico Lokomotiv Alineación oficial del equipo 'Athletico Lokomotiv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
rearend United Alineación oficial del equipo 'rearend United' en el partido 3 - 4 Athletico Lokomotiv Alineación oficial del equipo 'Athletico Lokomotiv' en el partido
Tiene un resultado normal 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,0 % 60,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rearend United

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors del rearend amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 23, deixant Jake Brisbane en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 30 gràcies a la jugada de Alex Duncliffe, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Shawn Brunhill es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en Edgar Waterworth no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): rearend per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan James Simpson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 290 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Edgar Waterworth va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Stanley Falconer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matthew MacCarron va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Stanley Falconer de rearend va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Athletico Lokomotiv

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Blaine 'One Shot' Scott es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Un mica després, Bob Hargreaves de Athletico va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Athletico va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Blaine 'One Shot' Scott que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joey Lambert.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harry Stonehouse de Athletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.