Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736180806

Copa 736180806 Información oficial sobre el partido 736180806 en Hattrick

19.06.2024 10:30:00

Kundimania Alineación oficial del equipo 'Kundimania' en el partido 1 - 0 FC Mamaaltafa Alineación oficial del equipo 'FC Mamaaltafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kundimania Alineación oficial del equipo 'Kundimania' en el partido 1 - 2 FC Mamaaltafa Alineación oficial del equipo 'FC Mamaaltafa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kundimania

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan 謝 (Tse) 財華 (Caihua) va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Kundimania.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Kundimania van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però Gonzalo Cossio no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Randy Nötzli va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kundimania que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Kundimania va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Cossio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kelaja Hoegner.

FC Mamaaltafa

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jonathan Tan va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Przemysław Bazylak el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Mamaaltafa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Cyryl Marczykowski va quedar-se sol davant el porter Márk 'The Wall' Pásztor, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Driek Kouwenberg de Mamaaltafa no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ádám Tamás de Mamaaltafa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.