Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736173452

Copa 736173452 Información oficial sobre el partido 736173452 en Hattrick

19.06.2024 10:45:00

FC Sportivo Brasov Alineación oficial del equipo 'FC Sportivo Brasov' en el partido 2 - 1 SMECHERII II Alineación oficial del equipo 'SMECHERII II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sportivo Brasov Alineación oficial del equipo 'FC Sportivo Brasov' en el partido 0 - 1 SMECHERII II Alineación oficial del equipo 'SMECHERII II' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sportivo Brasov

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Sportivo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 18, quan Florin-Sorin Struț, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sportivo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Carvajal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Carvajal va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

SMECHERII II

Goles Goles

  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Tudor Cismaru estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Daniel-Claudiu Ialomițeanu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): El SMECHERII se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 9, en Daniel-Claudiu Ialomițeanu va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 64 (Ocasión tiro lejano): Al minut 64 un refús amb el peu d'en Constantin-Cristian Câju va anar a parar als peus del Tudor Cismaru que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de SMECHERII tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Ovidiu Otiman ho va intentar al minut 68 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.