Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736165744

Copa 736165744 Información oficial sobre el partido 736165744 en Hattrick

19.06.2024 08:45:00

halucinacija Alineación oficial del equipo 'halucinacija' en el partido 1 - 2 The Kingdom Alineación oficial del equipo 'The Kingdom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
halucinacija Alineación oficial del equipo 'halucinacija' en el partido 1 - 6 The Kingdom Alineación oficial del equipo 'The Kingdom' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

halucinacija

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del halucinacija s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tonino Porcellato que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 76 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tonino Porcellato va marxar de Alen Vojvoda en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de halucinacija van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Berislav Vartušek va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

The Kingdom

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Dragutin Čović es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Karl Alvær de Kingdom va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kingdom que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Karl Alvær, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 280 Minuto 24 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 24 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Žarko Jurčić estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dragutin Čović, als 48 minuts, va fallar per ben poc.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jadran Ćosić al minut 56.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Dragutin Čović va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lyle Fyfe va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Raúl Ibañez Aedo de Kingdom va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.